hrvatski | english

O nama

“Šarić Projekt d.o.o.” je poduzeće osnovano 1995. godine, u cilju projektiranja električnih sustava i popratnih uređaja, a od strane inžinjera sa dugogodišnjim iskustvom u brodogradnji.

Naš tim visoko educiranih stručnjaka u mogućnosti je za Vas izraditi projektnu ili kompletnu projektnu i radioničku dokumentaciju, ovisno o samom projektu i Vašim potrebama.

Naša referentna lista, te uspješni projekti naših zadovoljnih klijenata, garancija su naše kvalitete i profesionalnosti.

Ukoliko Vam je potrebno projektiranje i izvedba pouzdanih električnih sistema i  sustava u brodogradnji, nadamo se kako ćete pronaći zanimljive informacije na našim stranicama, te obratiti nam se s povjerenjem.

 

Direktor poduzeća

DARIO ŠARIĆ, dipl. ing. – diplomirao na Elektrotehničkom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1981. godine. Zaposlen u brodogradilištu “Uljanik” od 1981 do 1995 godine na radnom mjestu projektant odnosno rukovoditelj ureda za elektroenergiju i automatiku u konstrukciji brodogradilišta.

Sudjelovao u projektiranju raznih tipova brodova u tom periodu (chemical tankers, container vessels, car-carriers, reefer/container vessels, refer/container/RO-RO vesells, bulk carriers, PAROM itd).

Godine 1995.  osniva tvrtku „Šarić Projekt d.o.o.“, te nastavlja svoje iskustvo i znanje primjenjivati u sferama projektiranja na području brodogradnje.